IONO JET

IONO JET
IONO JET
IONO JET
IONO JET
PLAZMAKEZELÉS- anti-aging csúcstechnológia

Az IONO JET egy innovatív - kozmetikai-dermagyógyászati – eljárás, amely plazmában dúsított oxigénnel dolgozik. Különleges, speciális szérumokat, peptideket, vitaminokat, őssejteket és növényi alapú aktív hatóanyagokat juttat a bőrbe. A bőr állapotától és a kezelés céljától függően a hatóanyagok magas nyomáson és oxigén segítségével jutnak a bőr mélyebb rétegeibe.
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Leírás
Cikkszám
Leírás
Az IONO JET készülékkel való kezeléssel látványosan, természetesen megfiatalíthatjuk vendégünk arcát és dekoltázsát. A negatív ionokkal dúsított oxigén a márka életében igen jelentős múltra, és hatékony kezelésekre tekint vissza. Ionizált oxigénnel és magas nyomás segítségével szérumokat, peptideket, vitaminokat, őssejtet, különleges, új természetes hatóanyagokat juttatunk nagy mennyiségben a bőr mélyebb rétegeibe. Az indikációs terület széleskörű: a bőr detoxikálása, pórusösszehúzás, hidratálás, a szemhéj és a szem körüli ráncok speciális kezelése, teljes körű bőrfeszesítés, ránctalanítás, rozácea és irritált bőr kezelése, pigment-rendellenességek halványítása.

A plazmakezelés speciális felhasználási területei az enzimatikus hámlasztáson, a pórusok finomításán és a méregtelenítésen túlmenően mindenekelőtt az öregedésgátlás, a ráncok feltöltése vagy "fehérítés" (öregségi foltok, pigment rendellenességek). Önálló kezelés-ként vagy kúrakezelésként (akár szezonálisan) is alkalmazható, illetve beilleszthetjük a szokásos arcápoló kezeléseinkbe. Az IONO-JET plazma ampullák kellemes, változatos kezelési lehetőségeket kínálnak a kabin kezelésekben. A készüléket könnyű kezelni, Digitális kijelzőn állíthatóak a programok (egy érintés és indulhat!). Nincs szükség bonyolult utasításokra. A kezelő pisztoly használata kényelmes, az ampullák cseréje az egyes koncentrátumokkal nagyon egyszerű.
Cikkszám
Cikkszám
CK-9019
cib