SLIDE STYLER®

SLIDE STYLER®

Mechanikus nyirokmasszázs készülék testkezelésekhez, alakformáláshoz

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Leírás
Hasonló termékek
Cikkszám
Leírás

Áldás a lábaknak
Az eljárás lényege: „Csúszóhullám”-masszázs – nyirokkeringés aktivizálása

A mechanikus nyirokdrenázs alkalmazásának alapelve már a ’80-as években megszületett: a lábfejre és a lábakra ödéma esetén helyeztek egy “csizmát”. Manapság a Slide Styler® egy kifinomult és egyedülálló variációja ennek az alapelvnek. Az egymást átfedő levegőkamrák a “csizmákban” ritmikusan nyomással telítődnek. Ezáltal gyengéd gördülőhullámok keletkeznek, amelyek masszázsként működnek, stimulálják a láb és a has szöveteit.

Ez az oka annak, hogy a Slide Stylert® sokszor így emlegetik: “Áldás a lábaknak”. A jól működő nyirokrendszer elengedhetetlen része egészségünknek. Ideális esetben a nyirokdrenázs egyensúlyt kell hogy teremtsen a szövetekben tárolt víz mennyisége és a nyirokaktivitás között.

A Slide Styler® készüléknek a felkarra és a hasi részre kifejlesztett kezelő mandzsettája is van.

Előnyei:
biztonságos és bizonyított kezelés
könnyű használat
egymást átfedő levegőkamrák – tökéletes nyirokmasszázs
hatékony kezelés pihenéssel összekötve

 

Sokféle egyedi kezelés lábakra, fenékre, hasra, karokra. Minden egység úgy van kialakítva, hogy személyre szabottan igazodik a testméretekhez, a gyöngéd beállítások miatt.

 

Kellemes a vendég számára, praktikus a kezelő személy részére.  Automatikusan illeszkedik minden testkontúrhoz, így az egyenletes masszázs és a kellemes érzés folyamatosan fenntartható.

A Slide Styler® készülékkel az alábbi lehetőségeket kínálhatja vendégeinek, kapcsolódva a differenciált cellulit terápia rendszeréhez, a Slide Stylerrel® végzett kezelés lehetővé teszi a tökéletes nyirokmasszázst.

  • kevesebb fizikai megterhelés
  • az állandó indítási nyomás miatt (ami max. 20 mbar) biztonságos
  • személy- és időtakarékos
  • moduláris használat
  • tökéletes és jövedelmező
  • új célcsoportok megnyerését teszi lehetővé
Hasonló termékek
Cikkszám
Cikkszám
CK-00443
cib