BODY WRAPPING®

BODY WRAPPING®

Hatékony, fóliás módszer a narancsbőr ellen.

A bizonyítottan hatékony test-tekercselés, Body Wrapping eljárást sok-sok éve sikeresen használjuk a kozmetikában. A Weyergans High Care® Cosmetics cég továbbfejlesztette ezt a módszert és szabadalmaztatta annak speciális változatát. E kezelés az aromaterápia és kompresszió együttesén alapul. Az érintett területeken a bőrt először egy stimuláló anyaggal készítjük elő (pl. fahéjas krém), majd ezt követően fóliás módszerrel betekercseljük.

A Body Wrapping a problémás területeken használatos: has, derék, combok, felkarok, csípő és vádlik. A kezelés optimális célja, hogy aktiváljuk a zsíranyagcserét, a keringést, a nyirokkeringést, hogy csökkentsük a test kerületét.

Előnyei:

  • eredményes, hatékony kezelés;
  • szabadalmaztatott alkalmazási technika;
  • a DCT® (Differenciált Cellulit Terápia) kipróbált és letesztelt kezelési módszere
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Leírás
Hasonló termékek
Cikkszám
Leírás

A DCT® egyik építőköve a BODY WRAPPING (aromaterápia és kompressziós terápia kombinációja), melyet dr. Rudolf Weyergans orvos-szociológus szabadalmaztatott. Maga a szó „Body-Wrapping” jelentése: testet betekerni. Az, hogy hogyan és mivel, korántsem mindegy!

A szabadalmi oltalommal védett, eredeti eljárás lényege, hogy a bőrt egy nagyon értékes aromaterápiás készítménnyel kenjük be.
A szakmai körökben „Zimt krém”-ként ismertté vált high-tech termék már évek óta látványos eredményeket ad és a siker titkaként szolgál. Szabályozza a sejtanyagcserét, és fokozza a depózsírok elégetését, mobilizálja a zsírsejtekben tárolt salakanyagokat.


A módszer másik lényeges eleme maga a tekercselés, melyet speciális fóliával, és helyes kompressziós technikával kell végrehajtani.

Hasonló termékek
Cikkszám
Cikkszám
CK-000
cib