SPM®

SPM®
SPM®
SPM®
SPM®
Vákuummasszázs készülék test és arckezeléshez, sportregenerációhoz ajánlott, rendkívül széleskörűen használható. Kombinálja a tradicionális köpölyözést és a modern vákuummasszázs elemeit.
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Leírás
Hasonló termékek
Cikkszám
Leírás

Arc- és testkezelések a vákuum erejével

Mindentudó a kabinban
A vákuummasszázs, röviden SPM® egy hagyományos, biztonságos, kipróbált és letesztelt kezelési módszer, a pihentető masszázs és a köpölyözés kombinációja. A negatív nyomásnak köszönhetően a szövetet, a bőr alatt található zsírszövettel együtt finoman beszippantja, így a bőr mélyebb rétegeit kezeli. A különböző tartozékok, különböző méretű pumpák/fejek, valamint az állítható vákuumintenzitás lehetővé teszik, hogy speciális módszerekkel kezeljük a test különböző területeit - például az arcot, a melleket, a karokat vagy éppen a lábakat. Ennek köszönhetően optimális és egyénre szabott hatást érhetünk el minden páciensnél.

A készülék egyedülálló a piacon és ott a helye minden kabinban, ahol szépítészeti kezeléseket folytatnak. Az SPM® kezelés a nyirokdrenázs, regeneráció, kötőszövet feszesítés és anti-cellulit kúrák nélkülözhetetlen módszere.

Előnyei:

  • speciális tartozékokkal végezhető speciális kezelések;
  • egyénileg szabályozható vákuum- és pulzálás intenzitás;
  • egyidőben teszi lehetővé a nyirokdrenázst, a regenerációt és a depózsír kezelést;
  • extra előny: bármely más kezeléssel kombinálható.

Tudta?
Az SPM® használható egyedülállóan különleges kezelésekre is, pl. a lelógó szemhéjak vagy a hajas fejbőr, toka, striák és akne kezelésére is.

 

Hasonló termékek
Cikkszám
Cikkszám
CK-201
cib