SPM® POPO-TUNING

SPM® POPO-TUNING
SPM® POPO-TUNING
SPM® POPO-TUNING
SPM® POPO-TUNING
POPO lifting /popó-kapszulával (applikátorral)
A vákuum hatással van a zsírszövetre, és a mélyebben fekvő izomra, a gluteus maximusra (a nagy farizomra). Ez befolyásolja az izomtömeg alakulását, olyan, mintha passzív body buildinget végeznénk, vagy bármely speciális hatású edzést.

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Leírás
Hasonló termékek
Cikkszám
Leírás
Aki szép feneket, formás popót szeretne, nem szükséges feltétlenül drága műtétek során szilikon beültetéshez folyamodnia.

A High Care® Cosmetics cég kifejlesztett egy ígéretes non invazív kozmetikai eljárás, mely szike és szilikon nélkül nyújt látványos eredményeket. Az új SPM Bottom módszer egyediségét az SPM Vacupress DIGITAL készülék, és a hozzá kifejlesztett POPO-kapszula szavatolja, ami ritmikusan előállított vákuumhullámokkal éri el a hatást, így a hőn áhított gömbölyű, szép, vonzó fenék most sok nő számára elérhetővé válik. A szabadalmaztatott lifting hatás elérése érdekében egy speciális fenék applikátort alkalmazunk, mely egy csővel van összekötve az SPM Digital készülékkel.

A vákuum hatással van a zsírszövetre, és a mélyebben fekvő izomra, a gluteus maximusra (a nagy farizomra). Az új fenék kezelés fiziológiai szempontból két eljárást egyesít. Egyrészt a vér és nyirokáramlás fokozásával hatással van a kollagén szintézisre, – ennek eredményeként a fenék egész területe jelentősen feszesebbé válik. Másrészről a nagy farizomra gyakorolt vákuum befolyásolja az izomtömeg alakulását, olyan, mintha passzív body buildinget végeznénk, vagy bármely speciális hatású edzést.

A kezelés a vendég számára kellemes érzés, mely 40 percet vesz igénybe, és már az első alkalom után látható annak hatása. A tartós eredmény elérése érdekében a szakemberek természetesen kúrát javasolnak. A vendégeket és a szakembereket is lenyűgözte ez a gyors és szemmel látható pozitív eredmény, valamint az, hogy a kúra során ez hatékonyan stabilizálható.

Az új eljárás tökéletes feneket ígér műtét nélkül kozmetikák számára. Azonnal, észrevehető hatás a feszesítő és anti cellulit kezelések terén.
Hasonló termékek
Cikkszám
Cikkszám
CK-202
cib