VACUSTYLER®

VACUSTYLER®
Űrtechnológia a narancsbőr ellen

Negatív nyomás terápia
A Vacustyler® kezelést már évek óta folyamatosan nagy sikerrel alkalmazzuk a kozmetikákban. Ez az egyik legtöbbet próbált, leginkább bizonyított Weyergans készülék. Neve a “vacuum” – vákuum és “body-styling” kifejezésekből született.
A szabadalmaztatott eljárási módszer IVT-ként is ismert (Intermittent Vacuum Therapy – Váltakozó Vákuum Terápia). Mindez a test alsó részére gyakorolt normál illetve negatív váltakozó nyomású hatást hivatott jelölni. Egy kezelés átlagosan 30 percet vesz igénybe, mialatt a vendég a hátán fekszik, kényelmes pozícióban a készülékben.

A Vacustyler készüléknek számos felhasználási módja van. Ezt a kezelést ajánlhatjuk cellulitra, lokális depózsírokra, petyhüdt bőrre, fáradt és dagadt lábakra, visszérre vagy pókháló erekre, de kiváló regeneráló hatása bizonyított sérülések esetén is. Csökkenti az izomlázat, egy kemény edzést követően a legjobb regeneráló.

Előnyei:
szabadalmaztatott kezelési módszer
magas fokú kezelési biztonság
széles körben használható (kozmetikai kezeléseknél, a sport sérülések, a regeneráció területén, hatékonysága bizonyított számos betegség kezelésében)
egyszerű használat
kipróbált és tesztelt eredményes kezelés a DCT®-n belül (Differenciált Cellulit Terápia)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Cikkszám
Cikkszám
Cikkszám
CK-2200
cib