VACUSTYLER® AVANTGARDE

VACUSTYLER® AVANTGARDE
VACUSTYLER® AVANTGARDE
VACUSTYLER® AVANTGARDE
VACUSTYLER® AVANTGARDE
VACUSTYLER® AVANTGARDE
VACUSTYLER® AVANTGARDE
VACUSTYLER® AVANTGARDE
VACUSTYLER® AVANTGARDE

Az innovatív VACUSTYLER AVANTGARDE új dimenziókat nyit az alakformálásban, bőr- és egészségápolásban. A VACUSTYLER AVANTGARDE a klinikailag bevált vákuumhullám-terápiát egyesíti a kompressziós kezelés előnyeivel.

A szabadalmaztatott eljárási módszer a Váltakozó Vákuum Terápia, avagy IVT (Intermittent Vacuum Therapy), mely a test alsó részére gyakorolt normál, illetve negatív váltakozó nyomású hatást jelenti. Egy kezelés átlagosan 30 percet vesz igénybe, mialatt a vendég a hátán fekszik, kényelmes pozícióban a készülékben.

A kezelést ajánljuk:

  • cellulitra,
  • lokális depózsírokra,
  • megereszkedett bőrre,
  • fáradt és dagadt lábakra,
  • visszérre vagy pókháló erekre.

Kiváló regeneráló hatása bizonyított sérülések esetén is. Csökkenti az izomlázat, egy kemény edzést követően a legjobb regeneráló.

A vendégek a vákuum és a pozitív nyomás változását rendkívül kellemes, nyugtató és ellazító hatásként élik meg. Az alakformálás területén való használatához a VACUSTYLER AVANTGARDE az infravörös tartományhoz közel álló vörös fénnyel van felszerelve a kötőszövet további erősítésére, valamint a feszes, sima és gyönyörű bőr érdekében.

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Leírás
Hasonló termékek
Cikkszám
Leírás

HÁROM AZ EGYBEN

Vákuum, pozitív nyomás hatására létrejövő kompresszió és fényterápia egyszerre: verhetetlen kombináció, a vendégek nem is kívánhatnának többet.

A technológia biztonságos és szabadalmaztatott, németországi gyártású és TÜV tanúsítvánnyal rendelkező MDR-konform orvosi eszköz.

 

BIZTONSÁGOS, KÖNNYŰ ÉS KÉNYELMES HASZNÁLAT

A VACUSTYLER AVANTGARDE készülék nyolc automatikus kezelési programmal rendelkezik, amelyek egy egyszerű gombnyomással, érintőképernyőről indíthatók. Egy kezelés mindössze 25-30 percig tart, ami elegendő az optimális kezelési eredmény eléréséhez.

 

VERSENYELŐNYÖK

A VACUSTYLER AVANTGARDE a váltakozó vákuumterápiával és a foto-biostimulációval (Beautylight) jelentős előnyt jelent a versenytársakkal szemben a kozmetikai bőrápolás, valamint az alak- és egészségápolás területén.

A rövid kezelési idő és a rendkívüli hatékonyság miatt a kezelésekre nagy a kereslet, ami nagyon pozitív a befektetés megtérülése szempontjából. A technológia folyamatos működésre készült, az alkalmazások annyira egyszerűek, hogy egyes stúdiókban az ügyfelek maguk is használják, de új személyi ráfordítást biztosan nem igényel.

Szintén nagy előny, hogy a VACUSTYLER AVANTGARDE kezelés során a vendég egyszer használatos fólianadrágot visel, így a berendezés tisztítása és fertőtlenítése is nagyon egyszerű folyamat.

 

GYORSAN MEGTÉRÜLŐ BEFEKTETÉS

Mivel a VACUSTYLER AVANTGARDE üzemeltetési költsége nagyon alacsony, az egyes kezelésekért elkért összeg szinte teljes egészében haszon. Ráadásul a legjobb eredmény eléréséhez célszerű 10-20 alkalmas kúrákat kínálnunk.

 

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

Alakformálás: nyirokdrenázs, vérkeringés serkentés, méregtelenítés, anti-cellulit, szövetfeszesítés

Regeneráció: nyirokfolyadék áramlásának javítása, méregtelenítés, erek tisztulása és rugalmasságuk javítása

Vitalitás, wellness: nyirokdrenázs, vérkeringés javítása, erek tisztulása és rugalmasságuk javítása, nitrogén-oxidok felszabadulása; javasolt edzés utánra és relaxációként is.

Egészéges erek: keringés stimulálása, vénák edzése, nyirokelvezetés különösen fáradt és duzzadt lábak számára

 

ŰRTECHNOLÓGIÁN ALAPULÓ KÉSZÜLÉK

A súlytalanság az űrben egészségügyi komplikációkat okoz az űrhajósoknak. Gravitáció nélkül a szív túl gyenge ahhoz, hogy vért és oxigént pumpáljon egészen a lábujjak hegyéig.

A megoldás: negatív nyomású készülék a test alsó felére. A módszert a NASA találta ki a DLR-rel (German Aero-Space Center) együttműködve. A Weyergans High Care® AG a DLR kutatási partnereként és leányvállalataként továbbfejlesztette és szabadalmaztatta a narancsbőr kezelésére szolgáló Vacu készüléket. A Weyergans High Care® AG szintén a szabadalmak tulajdonosa.

 

Hasonló termékek
Cikkszám
Cikkszám
CK-2200
cib