DERMIO CARE® PLUS

DERMIO CARE® PLUS
DERMIO CARE® PLUS
DERMIO CARE® PLUS
DERMIO CARE® PLUS
A plazma teljes ereje és a színes fény

A Dermio Care® Plus készülék nem más, mint a Dermionologia® (dermis = bőr / ion = elektromos részecske) egy fényterápiás modullal kibővítve. A felhasználó az oxigén energiáját elektromosan töltött negatív ionok formájában (plazma kezelés) élvezheti. Az eljárás egyidejűleg két célt valósít meg: látható bőrfiatalítás és teljes pihenés/stressz oldás.

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Leírás
Hasonló termékek
Cikkszám
Leírás
A Dermio Care® Plus kezelés a kvantumfizika ismeretein alapul, szabadalmi oltalommal rendelkezik. A negatív ionokat (plazmát) a környezeti levegőből állítjuk elő. Az energiát a a speciális anyagú Top Head-be juttatjuk, itt kombinálódik a fényterápiával. Az ionok áthatolnak a bőrön, ahol stimulálják a sejtek anyagcseréjét. Ezzel egy időben a páciens belélegzi az energiát a szájon vagy orron keresztül, így az kihat az egész szervezetre, különös tekintettel az agyra.

A Dermio Care® Plus terápia olyan vendégkört céloz meg, akiknek különösen fontos az öregedés gátló kezelések alkalmazása, és a leghamarabb észrevehető, azonnal látható eredményt várnak el a kezelésektől.

Egy átlagos kezelés időtartama 30 perc. A Dermio Care® Plus bármely kozmetikai arckezelésnél, vagy testkezelések alatt (pl. csúszó hullám, Body Wrapping, Vacustyler) alkalmazható.

A kozmetikai arcápolásban alkalmas a rendszeres kezelés előtt vagy után, valamint a maszk esetén a teljes kezelés idő alatt. (olyan készítményekkel kombinálva is, mint a Weyergans High Care® kozmetikumok Kristály Kollagén gél Maszkja). A Dermio Care® Plus alkalmazást ajánljuk sebgyógyítás gyorsítására, mint pl. tenner-kúra, amelyet egy bőrregenerációs ciklus alatt (kb. négy hét) keresztül) végeznek.
Hasonló termékek
Cikkszám
Cikkszám
CK-2900
cib