BODYGUARD

BODYGUARD
Az innovatív BODYGUARD készülék kombinálja az orvosilag hatékony dermionológiát, plazma eljárást (nagy aktivitású oxigénionok ( O2 (-) ) valamint a fényterápiát (extra intenzív vörös / közeli infravörös fény). Alkalmazásával a szövet biokémiailag méregtelenítésre kerül, és helyreáll a sav/bázis egyensúly, közben erőteljesen fokozódik a kollagén szintézis.
Az eredmény: simább és feszesebb bőr, jobb bőrmegjelenés a has, a lábak, a fenék területén, kevesebb narancsbőr és pókhálóér.
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Leírás
Cikkszám
Leírás
Mind a dermionológia, mind a vörös/közeli infravörös fény abszolút biztonságos. Mindkettő mindenki számára ajánlott, nincsenek ellenjavallatok.
Ez az innovatív eljárás szabadalmaztatott. (Szabadalom szám: DE 10 2017 008 007 A1)
Van egy tanulmány a vörös/közeli infravörös fény kollagénsűrűségre gyakorolt hatásáról (Wunsch, Alexander: A Controlled Trial to Determine the Efficacy of Red and Near-Infrared Light Treatment in Patient Satisfacy, Reduction of Fine Series, Wrinkles, Skin Roughness, és az intradermális kollagén sűrűség növelése; Photomed Laser Surg. 2014. február 1., 32 (2): 93-100.
A készüléknek egyszerű az alkalmazása, az alkalmazott könnyen el tudja sajátítani a kezeléssel kapcsolatos tudnivalókat.

A vendég „levetkőzve” belefekszik a fólia zsákba (mely újrahasznosított és újrahasznosítható, természetbarát anyagból készült). A készülék egy tömlőn keresztül negatívan ionizált oxigént juttat a zsákba, melyen belül létrejön a plazma állapot, kívülről pedig a zsákot egy „fény-búra” veszi körül, amely vörös / közel IR fényt bocsát ki. A BODYGUARD kezelés elvégezhető bár milyen masszázs vagy kozmetikai ágyon, és mindössze 30 percet vesz igénybe. A kezelés idő lehet akár 45 perc is, ha a kötőszövet állapota megkívánja (pl. rendkívül gyenge kötőszövet esetében, vagy esetleg a vendég súlyától függően), de a javasolt kezelési idő max. 60 perc. A készülék kijelzőjén lehetőség van a megfelelő alkalmazás beállítására (előre meghatározott programok közül választhat a kezelő, vagy manuálisan is beállíthatja a vendég számra legideálisabb programot.) Maga a készülék nem sokkal nagyobb, mint egy irodai számítógép, így könnyen elhelyezhető bármely kabinban.
A kezelés eredményessége a vendég és a kezelő kozmetikus/cellulit-terapeuta számára kontrollálható a készülékhez tartozó ionmérő és vizelet pH mérő eszközök által. – Így a Weyergans High Care Cosmetics legújabb eljárása a „bizonyíthatóan eredményes kezelések” közé tartozik.

Cikkszám
Cikkszám
CK-2920
cib