AKTUÁLIS AJÁNLATUNK

Aktuális ajánlatunk

Bővítsd most kozmetikád szolgáltatásait a Weyergans US SONO HANDY transzdermális készülékkel, és megajándékozunk bármely két, általad választott elixírrel a Dermasential termékcsaládból,
akár 55 ezer Ft értékben!

Az US Handy egy transzdermális készülék a kozmetikai stúdiók és orvosi szépségápolás számára, mely ultrahanggal juttatja be a kozmetikai vagy gyógyszerészeti készítményeket a bőrbe sonoforézis során.

 

A Weyergans US SONO Handy másodpercenkénti 1 000 000-s gyengéd rezgésével (1 MHz) még a nagyobb méretű hatóanyag molekulákat is átjuttatja a bőr falán.

A sonoforézis hatásán kívül az US Handy-nek masszázs hatása is van mélyen a bőrben és az izmokban, köszönhetően a mikrorezgéseknek. Ez a mikromasszázs javítja a vérkeringést és a nyirokáramlást, így hozzájárul a sejtek anyagcseréjének aktiválásához és a pH-érték emelkedéséhez. A gép ultrahangkezelései hozzájárulnak a szövet rugalmasságának (kollagén szintézis) fokozásához is. A pH-érték elmozdítása révén az ultrahang pozitív hatással van az aknéra is.

A kezelések minden olyan vendég számára alkalmasak, akik az öregedésgátlás, valamint az arc, nyak és dekoltázs regenerációjával kapcsolatban a gyors, azonnal látható és tartós eredmények iránt érdeklődnek. A legjobb eredmények eléréséhez ajánljuk a Weyergans High Care® Cosmetics ultrahangozható termékeit.

 

RÉSZLETEK A GÉPRŐL

 

cib